Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко доручив Радбезу промити мозок білорусам
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко доручив Радбезу промити мозок білорусам

Лукашенко поставив завдання "проінформувати населення"

4 жовтня 2022, 21:29
Поділіться публікацією:

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив своєму Радбезу "проінформувати населення" про воєнно-політичну обстановку в країні та у світі. Відповідну заяву зробив держсекретар Радбезу країни Олександр Вольфович на провладному Телеграмі "Первый".

Лукашенко доручив Радбезу промити мозок білорусам

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

 Вольфович переконаний, що сьогодні з боку інших сусідніх країн надходять загрози нацбезпеці Білорусі. А ще — у країні виникла складна воєнно-політична ситуація через війну, яку Росія розв'язала в Україні.

"Президентом поставлено завдання ось цю обстановку, яка сьогодні складається, довести до широкої громадськості. Народ Білорусі має розуміти, що сьогодні відбувається і чому такі заходи вживають, які загрози надходять",- сказав Вольфович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що з'явилася реакція Кремля на офіційну відмову України від переговорів. У Кремлі збираються чекати або зміни позиції президента України Володимира Зеленського щодо переговорів з Росією або його зміни, намагаючись домовитися з уже майбутнім українським гарантом.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися, скільки часу потрібно Путіну для застосування ядерної зброї. Росія має близько 2 тисяч ядерних боєголовок приблизно на дюжині складів по всій країні і потрібен час, щоб доставити їх на пускові установки. Тому страшилки російських пропагандистів про те, що президент РФ Путін одним натисканням кнопки може завдати удару ядерною зброєю, не відповідають дійсності. Експерт з ядерної безпеки в Інституті ООН з досліджень у галузі роззброєння в Женеві Павло Подвиг заявив, що після того, як вищим військовим командуванням ухвалено рішення про завдання удару ядерною зброєю, воно вивозить зі сховищ і переміщається в те місце, звідки заплановано завдавати удару.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/6958
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини