Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко готовий переписати Конституцію Білорусі та поділитися повноваженнями за певної умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко готовий переписати Конституцію Білорусі та поділитися повноваженнями за певної умови

Лукашенко каже, що зараз в його країні йде робота над змінами до Конституції, в яких буде прописано перерозподіл владних повноважень

17 серпня 2020, 12:11 comments2117
Поділіться публікацією:

Новообраний президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко, проти правління якого вже тиждень проходять мирні мітинги та страйки, заявив, що готовий поділитися повноваженнями лідера держави. Однак зазначає, що у нього є певна умова, - передає агентство "БЕЛТА".

Лукашенко готовий переписати Конституцію Білорусі та поділитися повноваженнями за певної умови

Лукашенко говорить, що зараз в його країні йде робота над змінами до Конституції, в яких буде прописано перерозподіл владних повноважень. Президент, якого деякі країни визнали проголошеним, каже, що "Конституцію не можна віддавати незрозуміло кому, інакше буде біда". Також Лукашенко запевнив, що готовий ділитися повноваженнями, але "не під тиском і не через вулицю".

Нагадаємо, сьогодні в Білорусі почався всенародний протест. Багато робітників відмовляються працювати. Люди вимагають відставки Олександра Лукашенка і проведення чесних виборів. Щоб поспілкуватися з робітниками особисто, президент приїхав на Мінський завод колісних тягачів. Сьогодні вранці виробництво на МЗКТ частково зупинилося. Робітники одного з найбільших підприємств Білорусі відмовилися виходити на роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини