Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко хоче домовитися із Заходом: Арестович пояснив причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко хоче домовитися із Заходом: Арестович пояснив причину

Арестович вважає, що самопроголошеному президенту Білорусі буде погано, якщо путін програє

21 квітня 2022, 15:21
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович думає, що самопроголошений президент Білорусі прагне домовитися із західними країнами. На думку Арестовича, зараз Лукашенку не потрібні ні перемога, ні поразка путіна. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Арестович зробив в інтерв'ю Марку Фейгіну.

Лукашенко хоче домовитися із Заходом: Арестович пояснив причину

Арестович - фото з відкритих джерел

Арестович зазначив, що він, принаймні, так і зробив би на місці Лукашенка й спробував встановити домовленості із Заходом.

"Тому що він розуміє, що йому буде погано в разі, якщо Путін вціліє і путінський режим виграє. Особливо йому буде погано через санкції і все інше – маргіналізація. А якщо путінський режим програє, йому буде зовсім погано. І йому треба б якісь гарантії чи що отримати", — зазначив Арестович під час інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Запорізькій області ЗСУ знищили радіолокаційну станцію та десятки солдатів армії РФ. Захисники Запорізької області продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню живу силу та техніку. Військовослужбовці Збройних сил України виконують завдання щодо відображення та стримування російської агресії.

Також "Коментарі" писали, що Путін наказав скасувати штурм "Азовсталі" — вибрав інший варіант. Офіційний ресурс Кремля повідомляє, що президент РФ заслухав звіт глави Міноборони РФ Шойгу про те, як просувається війна проти України. Окремо було заслухано звіт про те, як проходять бойові дії в заблокованому російськими військами Маріуполі.

Читайте на порталі "Коментарі": Подоляк розповів, через який час можна буде повертатися до переговорів з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини