Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко кличе Байдена до Мінська на зустріч із Путіним, щоб закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко кличе Байдена до Мінська на зустріч із Путіним, щоб закінчити війну в Україні

Олександр Лукашенко запевняє, що він знає, як закінчити війну в Україні

16 лютого 2023, 13:40
Поділіться публікацією:

Самопроголошений лідер Білорусі Олександр Лукашенко вже традиційно продовжує видавати гучні заяви, за якими, як завжди, нічого не варте. Так Лукашенко публічно запросив до Мінська президента США Джо Байдена, куди також може прибути Володимир Путін. На думку самопроголошеного білоруського лідера, такі переговори могли б "зупинити війну" проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Белта.

Лукашенко кличе Байдена до Мінська на зустріч із Путіним, щоб закінчити війну в Україні

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Лукашенко чомусь вирішив прокоментувати майбутній візит Джо Байдена до Польщі. Він заявив, що йому незрозуміло, чому президент США летить до сусідньої країни, але не переживає з цього приводу.

"Якщо у нього (Ред. – Байдена) є бажання, ми його у Мінську готові прийняти та серйозно поговорити. Якщо він хоче миру в Україні. І навіть Путін підлетить до Мінська, і зустрінемося тут утрьох: два агресори та миролюбний президент. Чому ні? Заради припинення війни. Ось якщо він хоче припинити війну, з Польщі сюди поряд, я літак надішлю, якщо що, "Боїнг", приймемо його", – заявив Олександр Лукашенко.

За його словами, всі проблеми можуть вирішити три президенти – США, Росія та Білорусь. При цьому самопроголошений президент сам заявив, що Байден не приїде і залишиться в Польщі.                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого чекати від візиту Блінкена до Німеччини, Туреччини та Греції – які обговорюватимуться теми.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Лукашенко зізнався, що Білорусь готується до війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини