Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко обговорив з Путіним ситуацію в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко обговорив з Путіним ситуацію в Білорусі

Олександр Лукашенко і Володимир Путін говорили про те, що зараз відбувається в країні

15 серпня 2020, 15:21
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко сьогодні, 15 серпня, під час телефонної розмови з президентом Росії ситуацію в своїй країні. Про це передає "БЕЛТА" .

Лукашенко обговорив з Путіним ситуацію в Білорусі

Повідомляється, що президенти говорили про ситуацію, яка склалася в Білорусі і навколо країни.

Міністри закордонних справ країн-членів Європейського союзу підтримали санкції проти Білорусі. Вони прийняли рішення про введення санкцій проти осіб, причетних до порушення прав людини в Білорусі. Дипломатичне джерело повідомило, що міністри домовилися доручити своєму зовнішньополітичному підрозділу підготувати список осіб, які підлягають внесенню до чорного списку.

Раніше "Коментарі" писали, що 14 серпня Центральна виборча комісія Білорусі підтвердила попередні прогнози про перемогу Олександра Лукашенка на президентських виборах в Білорусі. Згідно з остаточними даними за кількістю голосів, чинний президент набрав 80,1% голосів виборців , а його основна конкурентка від опозиції Світлана Тіхановском — всього 10,1%.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив , що для нього залишається незрозумілим рішення Білорусі про передачу затриманих під Мінськом бойовиків ПВК "Вагнера" Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини