Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко оголосив про мобілізацію в Білорусі для збору врожаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко оголосив про мобілізацію в Білорусі для збору врожаю

Лукашенко заявив, що країні необхідно "мобілізувати всіх" і направити якомога більше людей на збирання врожаю

3 жовтня 2022, 16:48 comments1041
Поділіться публікацією:

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про загальну мобілізацію в країні для збору урожаю. На його думку, треба направити усіх людей на збирання урожаю. Про це пише видання "Белта".

Лукашенко оголосив про мобілізацію в Білорусі для збору врожаю

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Лукашенко вважає, що для сільськогосподарської продукції Білорусі відкрився неосяжний ринок.

"Для сільського господарства, підприємств відкрився неосяжний ринок. Ми все можемо продати в Росії, Китаї. Ба більше, ці країни готові купити і вдвічі більше білоруської продукції. Відкрився ринок і ціни пристойні. Тому розмови про те, що десь санкції, якась мобілізація, війна, ще чогось, — не приймаються. Мобілізуйте всіх: студентів, робітників, державних службовців, інших людей для того, щоб допомогти нам прибрати це все. Тому, що гроші пристойні можемо заробити. Не зараз, так по весні. Якщо людина піде 5-6 годин попрацює — і батькам у радість, і дитині хороша фізична підготовка. Тому мобілізовуйте ",- заявив Лукашенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко може вступити у російську війну проти України. Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко здається розпочав готуватися до повноцінного приєднання у війну Росії проти України. Латушко розповів, що  джерела повідомили, що Білорусь взяла на себе зобов'язання поставити 100 тисяч мобілізованих.

Також "Коментарі" писали про те, що Лукашенко просить білорусів не панікуватиСамопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко переконує, що влада не збирається діяти так само, як Кремль, тому в країні не буде оголошено мобілізацію. За його словами, говорять про можливу мобілізацію лише критики влади. Проте, запевняє він, Білорусь обов'язково реагуватиме на можливі загрози, спроби терактів.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини