Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко просить білорусів не панікувати: дав відповідь, чи буде мобілізація
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко просить білорусів не панікувати: дав відповідь, чи буде мобілізація

Олександр Лукашенко запевняє, що мобілізації у Білорусі не буде

23 вересня 2022, 12:42 comments1368
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко переконує, що влада не збирається діяти так само, як Кремль, тому в країні не буде оголошено мобілізацію. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє білоруське інформагентство "Белта".

Лукашенко просить білорусів не панікувати: дав відповідь, чи буде мобілізація

Олександр Лукашенко. Фото: GETTY IMAGES

"Не буде жодної мобілізації. Ми не збираємося мобілізувати. Це брехня", – заявив Лукашенко.

За його словами, говорять про можливу мобілізацію лише критики влади. Проте, запевняє він, Білорусь обов'язково реагуватиме на можливі загрози, спроби терактів.

Олександр Лукашенко запевнив, що для того, щоб подолати всі загрози, достатньо того, що у Білорусі проводяться військові навчання, зокрема за участю так званого народного ополчення.                                                                                                                    

Раніше держсекретар Ради безпеки Білорусі Олександр Вольфович заявляв, що Мінськ не планує проводити мобілізацію. Цікаво, що цю заяву він зробив, перебуваючи з візитом у Москві у день, коли там оголошували мобілізацію.

Варто зазначити, що таку заяву Лукашенку довелося зробити після того, як у Білорусі теж почалися тривожні чутки про те, що в країні можуть за прикладом РФ оголосити часткову мобілізацію, що не підтримується серед білоруського суспільства.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна образилися і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот в анексованому Криму.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці назвали головну причину, чому Володимир Путін зважився на мобілізацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини