Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко пообіцяв сісти за стіл переговорів із Тіхановською: є одна умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко пообіцяв сісти за стіл переговорів із Тіхановською: є одна умова

Лукашенко обіцяє сісти за стіл переговорів із Тіхановською, якщо Путін зробить те саме з Навальним

23 листопада 2021, 08:22
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко хоче брати приклад із президента Росії Володимира Путіна щодо побудови відносин з опозицією. Саме тому він готовий сісти за стіл переговорів зі Світланою Тихановською, але лише у тому випадку, коли побачить схожу картину у Росії, де Путін проведе такі переговори з головним російським опозиціонером Олексієм Навальним. Як передає видання "Коментарі", про це Лукашенко заявив у розмові з журналістом BBC.

Лукашенко пообіцяв сісти за стіл переговорів із Тіхановською: є одна умова

Олександр Лукашенко. Фото: ТАСС

Журналіст уточнив, що президент РФ Путін порадив Лукашенку піти на переговори з Тіхановською. Чи дослухається він до думки свого російського колеги?

Олександр Лукашенко відреагував досить різко, відповівши, що він особисто жодних порад від Путіна не отримував попри те, що розмовляв з ним понад годину. За словами Лукашенка, правильно було б провести паралель – як тільки Путін почне переговори з Навальним, він, можливо, тоді теж замислиться про переговори з Тіхановською. Поки що цього не сталося, то й немає предмета для розмови щодо перспективи переговорів.

Щоправда, трохи пізніше Лукашенко повністю відкинув переговори з опозицією, зазначивши, що Путін ніколи не сяде за стіл переговорів із Навальним, тому що останній не є опозиціонером, він — зрадник інтересів російського народу. Тому Путін намагається навіть у слух не вимовляти його прізвища, коли говорить про опозицію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Лукашенко прокоментував погрози Польщі повністю закрити кордон із Білоруссю, радить не нагнітати обстановку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини