Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко пригрозив ядерними ударами по Заходу: цілі визначені
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко пригрозив ядерними ударами по Заходу: цілі визначені

Президент Білорусі Олександро Лукашенко погрожує країнам Заходу ядерною атакою.

6 липня 2023, 12:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко пригрозив західним країнам застосовувати ядерну зброю проти них. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Лукашенко пригрозив ядерними ударами по Заходу: цілі визначені

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Президент Білорусі Олександр Лукашенко пригрозив, що має визначені цілі для ядерних ударів по країнах Заходу. Разом з тим білоруський диктатор запевняє, що Мінськ не застосовуватиме з ядерну зброю, якщо Захід також не буде проявляти агресію відносно Білорусі.

"Ми не збираємось атакувати нікого за допомогою ядерної зброї. Ви нас не чіпайте. І забудьте про ядерну зброю. Але якщо ви здійсните агресію, відповідь буде миттєвою. Цілі визначені", — сказав президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Відповідні заяви Лукашенка прозвучали на його зустрічі з міжнародними журналістами та білоруськими засобами масової інформації.

Також Лукашенко під час пресконференції заявляв, що сьогодні є можливість для завершення війни в Україні. Білоруський президент вважає, що Україна та Росія можуть сісти за стіл переговорів без попередніх умов та домовитись про закінчення війни. Лукашенко запевняє, що це слід зробити до контрнаступу, інакше в майбутньому Росія не буде розмовляти з Україною.

Окрім того, білоруський диктатор відповів, чи "замочить" Путін лідера вагнерівців Євгена Пригожина. За словами Лукашенка Путін знайомий з Пригожиним набагато краще ніж він, адже обидва колись жили і працювали у Санкт-Петербурзі.

Нагадаємо, що Путін та Лукашенко домовились про розміщення ядерної зброї на території Білорусі. Попри погрози Лукашенка, реальний контроль над ядерною зброєю має лише Росія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруський диктатор відреагував на заколот Пригожина у Росії та назвав умову при якій усі загинуть.

Також "Коментарі" писали, що у Зеленського відреагували на заяви Лукашенка щодо ядерних загроз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини