Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко: Путін мене вважає більше, ніж другом
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко: Путін мене вважає більше, ніж другом

Самопроголошений президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що вони з президентом Росії Володимиром Путіним рідні брати і бачать світ однаково

2 грудня 2021, 15:57
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусії Олександр Лукашенко вважає російського президента Володимира Путіна більше, ніж просто добрим приятелем та другом, він його вважає братом, до того ж це є взаємним. Також Лукашенко зазначив, що між ним та Путіним немає розбіжностей, є розуміння з усіх ключових питань. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Лукашенко заявив в інтерв'ю "РИА Новости".

Лукашенко: Путін мене вважає більше, ніж другом

Олександр Лукашенко. Фото: espreso.tv

Олександр Лукашенко заявив, що Путін вважає його не просто своїм другом, а братом. Лукашенко зазначив, що вони на світ дивляться під однаковим кутом, є розуміння всіх процесів, що відбуваються у світі. Є однакове розуміння тих викликів, з якими стикаються Росія та Білорусь.

При цьому Лукашенко закликав аналізувати не так на вчинки, як на погляди. Бо іноді буває, що в нього з Путіни різні дії, різні висновки щодо тих чи інших подій, але на світ вони однаково дивляться однаково і тут немає розбіжностей. За словами Олександра Лукашенка, таке розуміння до нього прийшло нещодавно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — не один місяць у Європейському Союзі обговорюють можливість запровадження санкцій проти білоруського авіаперевізника "Бєлавіа" та інших бюджетоутворюючих підприємств. У такий спосіб Європейський Союз має намір вдарити по режиму Лукашенка, зокрема проти провокаційних дій на польсько-білоруському кордоні. Тепер від обговорень Європа готова перейти до конкретних дій. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" оцінили, як новий санкційний тиск може позначитися на економіці Білорусі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини