Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розкритикував Зеленського через можливе закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розкритикував Зеленського через можливе закінчення війни

Олександр Лукашенко вважає, що Володимир Зеленський "не орієнтується у просторі" щодо війни в Україні.

сьогодні, 11:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко відреагував на слова президента України Володимира Зеленського про можливе закінчення війни у 2025 році, якщо міжнародні партнери долучаться та виконають план перемоги. За словами Лукашенка, Зеленський просто "ляпнув" щось та "не орієнтується в просторі".

Лукашенко розкритикував Зеленського через можливе закінчення війни

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко здійснив візит до РФ для участі в саміті БРІКС, де дав інтерв’ю російській пропагандистці Ользі Скабєєвій.  Під час розмови білоруський диктатор прокоментував слова Зеленського про можливе закінчення війни в Україні.

"Оля, скоро, не скоро — це ж не час. Якби ти сказала, що цього року, я сказав би: Ні, війна цього року не закінчиться", — сказав Лукашенко.

Скабєєва уточнила, що Володимир Зеленський говорив про можливе закінчення війни у 2025 році. Лукашенко відреагував та заявив, що президент України нібито виліз з бункера та щось "ляпнув".

"Вилізти з бункера і ляпнути, не орієнтуючись у просторі, нічого не варте. Вилазить звідти і щось ляпає. Він нехай збере своїх найближчих хоча б людей, які роблять поки що погоду в Україні, і з ними порадиться. З військовими порадиться, зі своїми прихильниками. І вони йому скажуть, що не можна", — сказав Лукашенко.

У підсумку Лукашенко заявив, що слова Зеленського "смішними".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко звинуватив Зеленського у затягуванні війни в Україні. За словами білоруського диктатора Захід нібито хоче закінчення війни, однак президент України не хоче йти на мирні переговори.

Також "Коментарі" писали про Лукашенка, який вимагає участі Білорусі у мирних переговорах щодо закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини