Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розповів про нещасний випадок: що сталось з білоруським диктатором
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів про нещасний випадок: що сталось з білоруським диктатором

Президент Білорусі Лукашенко говорить, що зазнав травми під час рубання дров.

22 січня 2024, 10:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Президент Білорусі Олександр Лукашенко постраждав під час рубання дров. Як розповів білоруський диктатор йому на ногу впала колода вагою 80 кілограмів.

Лукашенко розповів про нещасний випадок: що сталось з білоруським диктатором

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Білоруські державні ЗМІ опублікували відео на якому Олександр Лукашенко скаржиться на біль у нозі. На відео білоруський президент розповів подробиці нещасного випадку який з ним стався.

"Я рубав дрова і впала велика колодка, кілограмів 80 на ступню. Набряк ось такий. Ходив-ходив такий, здається нічого, а потім…", — розповів Лукашенко прикульгуючи на праву ногу.

Згодом з’явились повідомлення, що Лукашенко пропустить традиційний матч своєї хокейної команди. Причиною неявки стала вищезгадана травма білоруського президента.

Однак проблеми з ногами у білоруського диктатора стаються не вперше. Білоруські опозиційні видання вказують, що Лукашенко помітно кульгає на ногу щонайменше з 2020 року. А у 2021 році під час зустрічі з Путіним кремлівські ЗМІ лише підкреслили це, щоб показати контраст з російським президентом. Також в мережу потрапляли відео кульгаючого Лукашенка на інших зустрічах.

У 2024 році Олександр Лукашенко відзначає своє тридцятирічне правління у Білорусі. Диктатор також очікує взяти участь на наступних виборах, які пройдуть у 2025 році. У разі перемоги Лукашенко ще на сім років очолить країну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко розповів про свої страхи. Виявилось, що білоруський диктатор майже не користується інноваційною технікою.

Також "Коментарі" писали про Лукашенка, який повідомив про закінчення поставок російської ядерної зброї до Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини