Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розповів, як переконував Путіна не приймати жорсткого рішення щодо Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів, як переконував Путіна не приймати жорсткого рішення щодо Пригожина

Лукашенко розповів, як переконував Путіна не приймати жорсткого рішення

27 червня 2023, 17:03
Поділіться публікацією:

27 червня самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі із силовиками розповів свою версію історії про бунт очільника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

Лукашенко розповів, як переконував Путіна не приймати жорсткого рішення щодо Пригожина

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Зокрема, Лукашенко розповів, як пропонував Путіну не поспішати з жорстким рішенням.

"Найнебезпечніше, як я зрозумів, — це не в тому, якою вона була, ситуація, а як вона могла розвиватися і її наслідки. Це було найнебезпечніше. Я також зрозумів: прийняте жорстоке рішення (воно й прозвучало підтекстом у виступі Путіна)" — Мочити. Я запропонував Путіну не поспішати. Давай, кажу, поговоримо з Пригожиним, з командирами його. На що він мені сказав: "Слухай, Саша, марно. Він навіть слухавку не бере, ні з ким розмовляти не хоче”,- сказав Лукашенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко назвав умову при якій усі загинуть. Президент Білорусі Олександр Лукашенко відреагував на заколот засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина у Росії. На його думку, ці події можуть призвести до "загибелі". Білоруський президент розповів, що відіграв роль посередника у конфлікті між Пригожиним та Кремлем. Лукашенко в момент бунту вагнерівців надав наказ білоруським військам прийти у бойову готовність.

У кінці промови Лукашенко вкотре звинуватив НАТО. За словами президента Білорусі військовий альянс розширює свої території та нарощує потенціал у країнах, що поблизу Білорусі.

Також "Коментарі" писали про те, що Лукашенко розповів, чим Пригожин займатиметься в Білорусі. В Білорусі голова ПВК "Вагнер" Пригожин та його командири займатимуться навчанням збройних сил, передаючи їм свій бойовий досвід.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини