Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко спрогнозував, що Буданов може послати когось «ліквідувати» Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко спрогнозував, що Буданов може послати когось «ліквідувати» Зеленського

Лукашенко назвав ситуацію, за якої Зеленського нібито можуть «ліквідувати»

19 серпня 2024, 21:34
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив в інтерв'ю телеканалу "Росія 1", що президента України Володимира Зеленського можуть "усунути" українські агенти.

Лукашенко спрогнозував, що Буданов може послати когось «ліквідувати» Зеленського

Олександр Лукашенко

Зокрема, Лукашенко стверджує, що Зеленському нібито не варто покладатися на допомогу влади США чи Великої Британії. Крім цього, він припустив, що якщо Зеленський прийме можливу пропозицію переїхати на Захід, то стане для свого народу зрадником.

"Та не ти будеш радіти, ти будеш для свого народу зрадником. І зрештою той же Кирило Буданов надішле когось — тебе ліквідують як зрадника. Ось і все", — сказав Лукашенко.

За його словами, "треба не виключати такої можливості".

Крім того, Лукашенко заявив, що "повномасштабний конфлікт" в Україні розв'язали націоналістично налаштовані українські політики. При цьому він додав, що цей "конфлікт" між Києвом та Москвою є для нього глибоко особистим. Лукашенко навіть назвав винними у розв'язанні повномасштабного конфлікту українських "шалених політиків-націоналістів".

"Усю цю бійню зав'язали на моїх очах. Ця націоналістична верхівка на чолі з Порошенком, Зеленським тощо", — заявив Лукашенко.

Він також додав, що з приходом нинішнього президента України до влади Київ мав можливість уникнути "конфлікту".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Україна робить Путіну дуже боляче у Курській області, оскільки наочно показує, що той не здатний захистити свої території та своїх людей.

У той же час, як заявив глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров, у поточній ситуації про переговори Москви та Києва не може бути й мови . За його словами, про це дуже чітко сказав Путін , який зазначив, що після того, як почалися напади на Курську область, навіть не напад, а вторгнення на територію Курської області, ні про які переговори не може бути мови .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини