Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко теж зважився на спецоперацію в Україні: диктатор розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко теж зважився на спецоперацію в Україні: диктатор розкрив деталі

Олександр Лукашенко похвалився, що його фахівці без жодного пострілу провели "спецоперацію" в Україні

31 травня 2022, 16:05 comments2851
Поділіться публікацією:

Виявляється, КДБ РБ "без жодного пострілу" провела "спецоперацію в Україні щодо звільнення білоруських громадян". Про це заявив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. А щоб його слова про "спецоперацію" були підкріплені хоч якимись фактами, він вирішив на камери роздати нагороди працівникам спецслужб за її проведення. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє держінформагентство БелТА.

Лукашенко теж зважився на спецоперацію в Україні: диктатор розкрив деталі

Олександр Лукашенко. Фото: ПУЛ ПЕРШОГО

Лукашенко завуальовано сказав, що його співвітчизники виявилися фактично заручниками ситуації в Україні, як заручниками деяких поганих людей в Україні.

За словами Олександра Лукашенка, після того, як Росія розпочала свою "спецоперацію" в Україні, кілька десятків білорусів виявилися заручниками ситуації. Цих людей треба було витягувати з України та повертати назад на Батьківщину. Цією справою і зайнялися білоруські спецслужби. Вони отримали завдання розробити план та провести "спецоперацію". У результаті, завдання було виконано на відмінно. Причому сама спецоперація, запевняє Лукашенко, пройшла без жодного пострілу.

Лукашенко задоволений, що в Україні так і не зрозуміли, як Мінську вдалося таку "спецоперацію" провести та реалізувати. У результаті КДБ РБ показали, що означає бути професіоналами своєї справи, коли без зайвого нікому непотрібного галасу та стрілянини повернули десятки людей назад до Білорусі.

За словами Олександра Лукашенка, він дуже вдячний білоруським військовим за їхній вчинок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Володимир Путін встановив нові дві дати з окупації Луганської та Донецької областей, просить російське командування поквапитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини