Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко заявив, що готує Білорусь до війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив, що готує Білорусь до війни

Президент Олександр Лукашенко повідомив, що Білорусь готується до війни. За словами диктатора, Білорусі нібито загрожує Захід.

2 квітня 2024, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Диктатор Олександр Лукашенко зробив заяву вказавши, що білоруси не хочуть воювати, проте готуються до війни. За його словами, Білорусь риє окопи біля кордону і таким чином хоче побудувати мирне майбутнє. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на пресслужбу президента Білорусі.

Лукашенко заявив, що готує Білорусь до війни

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Президент Білорусі Олександр Лукашенко здійснив робочу поїздку до Гродно, де зробив кілька заяв перед своїми прихильниками та журналістами. Диктатор заявив, що у Білорусі хочуть мирне майбутнє тому риють окопи.

"Ми ж зараз теж копаємо землю, як і вони, зовсім поряд з кордоном. Тільки цілі у нас зовсім різні. Там риють окопи, траншеї проти танків та іншого, збільшують витрати на ударні озброєння. А ми тут дві третини бюджету регіону направляємо на соціальну сферу. Ми хочемо побудувати своє мирне майбутнє", — сказав Лукашенко.

Лукашенко продовжив промову з критикою Заходу, вказавши, що Білорусь прагне до миру, але готується до війни через нібито загрозу від інших країн.

"Нікому не вірте, що ми хочемо воювати. Ми готуємося до війни, я про це говорю відверто. "Хочеш миру — готуйся до війни" — не я це вигадав. Це дуже правильно сказано. Якщо звідти (з недружніх країн) хтось нас критикує, знайте: ми робимо правильно. Якщо там нас почнуть хвалити, біда", – додав Лукашенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко звернувся до України з закликом почати мирні переговори з Росією щодо закінчення війни.

Також "Коментарі" писали, що у Білорусі оголосили режим контртерористичної операції поблизу українського кордону. На такі заяви відреагували в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини