Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко заявив, що на Заході злякалися ядерних погроз Путіна: що на це вказує
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив, що на Заході злякалися ядерних погроз Путіна: що на це вказує

Лукашенко вважає, що відсутність ударів углиб РФ чітко вказує на те, що на Заході взяли до відома зміну ядерної доктрини РФ

сьогодні, 15:12
Поділіться публікацією:

На Заході змушені були дослухатися др змін у ядерній доктрині Російської Федерації, заявив так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко. На його думку, про це свідчить той факт, що Україна досі не одержала дозволу на удари західною зброєю по території Росії.

Лукашенко заявив, що на Заході злякалися ядерних погроз Путіна: що на це вказує

Ядерна доктрина РФ

"Гарячі голови, якби вони не почули, то як мінімум уже бомбили б нас, особливо Росію, цими далекобійними ракетами. А так, напевно, це охолоджує їхній запал", — заявив Лукашенко в інтерв'ю російському журналісту Павлу Зарубіну.

Проте Лукашенко додав, що нібито "гарячі голови" Заходу почули небезпечні для себе сигнали ще до відновлення доктрини.

"Оновити давно треба було б цю доктрину. Ще років п'ять тому підходили до цього питання", — сказав Лукашенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в Росії вирішили змінити ядерну доктрину. Кремлівський диктатор Володимир Путін особисто пригрозив західним державам ядерним ударам, якщо Україна битиме територією РФ британськими або американськими ракетами. На думку експертів, така заява була зроблена саме для того, щоб налякати Байдена, і він відмовився давати Україні дозвіл бити по Росії. Крім того, розвідка США заявила, що якщо США та їхні союзники дозволять Україні здійснювати далекобійні удари по території РФ, Кремль може вдатися до більш жорстких дій у відповідь. При цьому в Радфеді наголосили, що нібито саме Захід спровокував РФ на зміну ядерної доктрини.

Також "Коментарі" розповідали , що Індія жорстко застерегла РФ від використання ядерної зброї. Якщо РФ на це наважиться, то зіткнеться зі всією міццю Глобального півдня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини