Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко заявив, що сусідні країни "мріють" про білоруську диктатуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив, що сусідні країни "мріють" про білоруську диктатуру

Лукашенко заявив, якщо польська та литовська влада не дозволить провести "демократичні вибори, то народи її скинуть"

25 лютого 2023, 17:42
Поділіться публікацією:

Невизнаний у світі президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив нову заяву про демократію Заходу. Він заявив, що нібито  литовці та поляки "хочуть" мати таку ж диктатуру, яку він створив у своїй країні.

Лукашенко заявив, що сусідні країни "мріють" про білоруську диктатуру

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Про це він сказав під час розмови зі ЗМІ Білорусі, повідомляє провладне ЗМІ "Пул первого".

"Коли приїхали поляки, литовці до нас, подивилися на нашу диктатуру і кажуть:" Ми також хочемо цього". А бажання народів Литви та Польщі не сходяться із бажаннями та діями влади, але люди розберуться. Поляки ж не дурні, вони такі люди, як ми. І литовці теж далеко не дурні. Вони розберуться, у них найближчим часом також будуть вибори. От подивимося, як демократично вони їх проведуть. Якщо влада не дозволить народам проголосувати, то люди їх скинуть", — заявив Лукашенко. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко готовий зібрати пів мільйонну армію і підтримати РФ, але є умова. Відчайдушну голосну заяву Олександр Лукашенко зробив під час пресконференції для іноземних та білоруських медіа. Відповідаючи на питання медійників щодо потенційної участі в агресії проти України на боці Кремля, Лукашенко заявив, що вважає це захистом інтересів РФ. А ще самопроголошений президент РБ підкреслив, що Білорусь та Росія союзники і мають спільне угрупування військ. Тож його країна “забезпечує безпеку на західному напрямку”. Не забув і звинуватити захід у спробах втягнути Білорусь у війну. Окрім цього,"бацька" публічно запросив до Мінська президента США Джо Байдена, куди також може прибути Володимир Путін. На думку самопроголошеного білоруського лідера, такі переговори могли б "зупинити війну" проти України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини