Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко заявив, що участь білорусів у війні РФ проти України їм уже визначена
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив, що участь білорусів у війні РФ проти України їм уже визначена

Лукашенко заявив, що першого дня нападу Росії на Україну він нібито сказав, що білоруси "нікому не дозволять стріляти в спину російській людині"

3 липня 2022, 13:50 comments1676
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що союз Білорусі та Росії вже давно ні для кого не є секретом і в цьому союзі ключовим є єдина армія. Сам Лукашенко запевняє, що він "давно визначив" участь Білорусі у війні РФ проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", слова білоруського диктатора цитує білоруське державне видання БелТА.

Лукашенко заявив, що участь білорусів у війні РФ проти України їм уже визначена

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Лукашенко з гордістю заявив, що його країна сьогодні єдина на пострадянському просторі, яка публічно підтримала Росію у війні проти України і тому йому незрозумілі закиди у бік Білорусії про те, що Росія готувала свій напад на Україну і як Мінськ про це міг не знати.

За словами Лукашенка, Білорусі добре було відомо про плани Росії, бо білоруський та російський народ – це одна потужна незалежна союзна держава, де в союзі два народи.

Олександр Лукашенко зазначив, що союз цей має на увазі єдине угруповання збройних сил, фактично створення єдиної армії. Це чудово знали на Заході і тому докори у бік Білорусії є неприпустимими.

Лукашенко підкреслив, що білоруський народ був разом із "братською Росією" та участь білоруської армії у так званій "спецоперації" РФ їм особисто виразно вже давно. Також білоруський диктатор зазначив, що першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну він чітко заявив, що білоруси нікому не дозволить "стріляти в спину російській людині". Саме тому білоруси зайняли оборону від Брестської фортеці на південному кордоні для того, щоб не дозволити військам НАТО стріляти по російських солдатах.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Лукашенко анонсував нову "битву" після України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини