Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко знайшов причину пандемії коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко знайшов причину пандемії коронавірусу

Олександр Лукашенко вважає, що люди недбало ставляться до природи

5 січня 2021, 17:10 comments1183
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів, що, на його думку, могло стати причиною пандемії коронавірусу. Про це глава держави заявив на зібранні трудового холдингу "Горизонт". 

Лукашенко знайшов причину пандемії коронавірусу

Причини пандемії COVID-19 - версія Лукашенка. Фото: euroradio.fm

За словами Лукашенка, люди страждають коронавірусом через своє недбале ставлення до природи. 

Гарант країни наголосив, що важливо дбати про екологію планети. Лукашенко припускає, що хворобу на людей наслав Бог через неправильне використання природних ресурсів.

"Якщо у нас не буде гармонії з природою, ми будемо нездорові, і діти наші будуть жебраками"- заявив президент Білорусі.

Аби хоч трохи врегулювати екологічний стан Білорусі, Лукашенко планує вводити сучасний громадський транспорт — електробуси. Також гарант країни пропонує переводити квартири, будинки та установи повністю на електрику. 

Нагадаємо, що президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що готовий піти з посту глави держави лише за однієї умови — якщо під час чесних виборів оберуть іншого кандидата. Глава держави заявив, що сам зацікавлений у тому, щоб в Білорусі було тихо і спокійно.

Раніше глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, чим може обернутися для України повний контроль Російської Федерації над Мінськом. Чиновник не виключає того, що Україна може опинитися в повному військовому оточенні, в результаті чого буде незворотна реальна загроза для нашої країни. Деталі повідомлення читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що лідера білоруської опозиції Світлану Тихановську, активістку Марію Колесникову та учасників президії Координаційної ради звинуватили у створенні екстремістського формування і захоплення влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sex

6 січня 2021, 03:52

Xочeшь трaxнyть юнyю малышку?! Еcли да, то рeгиcтpиpyйся по сcылкe, там морe paзвpатных дeвок кoтоpыe хoтят члeнa, вoт ------ http://bit.do/miase


Новини