Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко зрадив Путіна: білоруський диктатор звернувся до Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зрадив Путіна: білоруський диктатор звернувся до Байдена

Білоруський диктатор побажав громадянам США міцного здоров'я, миру, стабільності та віри у краще майбутнє

4 липня 2022, 15:07 comments7078
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, на відміну від президента Росії Володимира Путіна, від імені білорусів та себе особисто привітав народ Сполучених Штатів Америки із Днем Незалежності. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє білоруське держінформагентство БелТА з посиланням на прес-службу Лукашенка.

Лукашенко зрадив Путіна: білоруський диктатор звернувся до Байдена

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

У своєму офіційному посланні Олександр Лукашенко зазначив, що він хотів би побажати всім жителям США звичайного людського щастя, незалежно від кольору шкіри та статусу у житті. Важливо, що білоруський диктатор у своєму зверненні виступив із пропозицією до США забути про розбіжності та об'єднати зусилля у пошуках виходу із непростої ситуації.

Таке звернення самопроголошеного президента Білорусі виглядає дивним на тлі того, що він постійно заявляє про єдину політику та єдиний курс із керівництвом Росії. Адже в Кремлі не тільки не привітали США з Днем незалежності, а й пояснили, чому не робитимуть цього, в черговий раз обвив СШП у всіх бідах.      

У прес-службі Путіна пояснили, що президент РФ не надсилатиме вітальну телеграму на ім'я Джо Байдена у зв'язку з "кульмінацією недружньої політики Вашингтона".

Зазначимо, РФ 8 років вела проти України гібридну війну, але 24 лютого 2022 року Путін вирішив скинути всі маски та розпочати повномасштабне вторгнення. При цьому в Кремлі однією з причин нападу називають якраз недружню політику НАТО на чолі зі США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін надав новий наказ військам, які захоплювали Луганщину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини