Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко зробив нову заяву про війну та згадав "фашистів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко зробив нову заяву про війну та згадав "фашистів"

Лукашенко вважає, що Білорусь хочуть втягнути в російсько-українську війну

22 квітня 2023, 19:21 comments5460
Поділіться публікацією:

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко поскаржився, що його країну хочуть втягнути у війну та заявив про "фашистів". 

 Лукашенко зробив нову заяву про війну та згадав "фашистів"

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

"Фашисти, нацисти й інша мерзота... Деструктивні сили намагаються переписати історію, заперечують наш спільний вклад у велику перемогу та виправдовують свої злочинні дії і того часу, і сьогоднішні", — заявив Лукашенко.

Ба, більше, він переконаний, що Білорусь не втрутиться у війну, попри намагання.

"Я переконаний: тоді у них не вийшло, і цього разу у них теж нічого не вийде",- сказав він своїм маріонетковим чиновникам.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко пообіцяв допомогу ватажку "ДНР". Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зустрівся з ватажком терористичної "ДНР" Денисом Пушіліним. Під час зустрічі Лукашенко зазначив, що "вони не чужі" один одному люди і він хоче допомогти Донецьку. За словами Лукашенка, він також хотів "почути з перших вуст ситуацію в Донецькій народній республіці", а також "як там на фронті у нас справи". 

Треба відзначити, що лідер Білорусі виступає одним з головних союзників Путіна на пострадянському просторі. Білорусь є не лише членом СНД та військово-політичного блоку ОДКБ, а разом з Росією утворює так звану Союзну державу. Одним з останніх рішень Путіна, про яке було сказано публічно, було перебазування до Білорусі тактичної ядерної зброї.

 Також "Коментарі" писали про те, що Лукашенко знову виправдав війну Росії проти України. Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову виправдав війну Російської Федерації проти України та вбивства мирних українців. Він знову заявив про "дуже серйозні погрози". При цьому поплічник Путіна заявив, що його спецслужби не можуть за всім наздогнати через технічний розвиток.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини