Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко знову виправдав війну Росії проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко знову виправдав війну Росії проти України

Білоруський диктатор нарік, що спецслужби не встигають давати відсіч

4 квітня 2023, 14:35
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову виправдав війну Російської Федерації проти України та вбивства мирних українців. Він знову заявив про "дуже серйозні погрози". Як передає видання "Коментарі", слова Лукашенка цитує білоруське агентство Белта.

Лукашенко знову виправдав війну Росії проти України

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"У зв'язку з різними подіями у світі, і не остання причина тут і антитерористична, СВО (війна проти України – УНІАН) Російської Федерації – операція, яка змусила нас з усіх боків подивитися на всі структури силового блоку. Як я часто говорю, не було би цього, так треба було б придумати, щоб нас десь підштовхнути. У зв'язку з цим працювати почали активно. Але загрози дуже серйозні. Деколи неймовірні", — заявив Лукашенко.

При цьому поплічник Путіна заявив, що його спецслужби не можуть за всім наздогнати через технічний розвиток.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Лукашенко розпочав раптову перевірку бойової готовності армії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – самопроголошений президент Республіки Білорусь (РБ) Олександр Лукашенко під час свого звернення до парламенту та білоруського народу висунув "мирну пропозицію" для України та РФ. Суть у припиненні бойових дій без попередніх умов, а також з неодмінною забороною пересування та перекидання військової техніки для обох сторін. Він також почав брязкати російською ядерною зброєю. Мовляв, РФ може застосувати її у разі загрози свого розпаду (що може стати ймовірним після поразки її окупаційної армії в Україні). Кремль уже висловив готовність обговорити "мирний план" Лукашенка. Про що говорять ці заяви? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини