Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко звернувся до протестувальників у Казахстані
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко звернувся до протестувальників у Казахстані

Олександр Лукашенко заявив, що громадяни Казахстану повинні перестати виступати проти влади

6 січня 2022, 15:03
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив звернутися до протестувальників Казахстану, закликавши їх перестати виступати з протестами, "стати на коліна перед військовими", вибачитися та шукати компромісне рішення з президентом держави Касим-Жомартом Токаєвим. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Лукашенка передає його пресслужба.

Лукашенко звернувся до протестувальників у Казахстані

Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко заявив, що він хотів би звернутися до громадян Казахстану від всього білоруського народу.

За словами Лукашенка, якщо не зупинитися та не проаналізувати все, що сталося, то потім можна сильно шкодувати. Адже після того, як перевернути країну, непросто її знову відновити. Треба ще шукати шляхи, як домовитися.

Лукашенко порадив протестувальникам вибачитися перед силовиками та намагатися домовитися з керівництвом Казахстану. Також Лукашенко висловився про чинного президента Казахстану Токаєва, назвавши його освіченою людиною, яка схильна йти на компроміс і діалог.

Обговорюючи події у Казахстані, Лукашенко вкотре згадав акції протесту у Білорусі, зазначивши, що знову зрозумів, що могло статися у його країні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські війська зайшли до Казахстану. Експерти розповіли, чому одним з основних вигодонабувачів від ситуації, що склалася, є саме Путін. Політичний експерт Віктор Бобиренко висловив думку, що тепер у Путіна з'являється ще одна можливість прив'язати до себе ще одну квазідержаву, так як це він вже зробив на прикладі Білорусі. Також це сигнал для України, що невдовзі ситуація у країні теж може бути напруженою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pul_1/4390
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини