Головна Новини Світ Беларусь Лукашенку знову здалося "загострення ситуації" на кордоні – терміново зібрав силовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенку знову здалося "загострення ситуації" на кордоні – терміново зібрав силовиків

Лукашенківський режим боїться "різного роду диверсантів"

2 травня 2023, 11:48 comments1300
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зібрав нараду з питань безпеки та охорони державного кордону. Білоруському диктатору доповіли, що нібито очікують на "значне загострення ситуації". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише білоруське держвидання БЕЛТА.

Лукашенку знову здалося "загострення ситуації" на кордоні – терміново зібрав силовиків

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Вже в традиційній для себе манері Лукашенко заявив, що ситуація навколо Білорусі нібито "залишається складною" і що нібито поблизу кордонів "нарощується військовий потенціал НАТО і відбуваються провокації".

"Відкласти цю нараду ми не могли: ситуація нас змушує реагувати на ту ситуацію, яка складається. Тому було доручено уряду, силовому блоку підготувати серйозні заходи на кордоні з метою недопущення на територію Білорусі різного роду диверсантів. Останнім часом такі випадки почастішали. Тому я хотів би почути вичерпні пропозиції щодо протидії", – зазначив диктатор.

Голова Комітету державної безпеки Іван Тертель заявив, за даними розвідки, нібито "прогнозується значне загострення оперативної обстановки навколо Білорусі". При цьому на чому ґрунтуються такі прогнози так і не зрозуміло.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у РФ зростає кількість нещасних випадків: про що це говорить — хто за цим стоїть.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини