Головна Новини Світ Беларусь На кордоні України та Білорусі пролунали сильні вибухи: що сталося (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні України та Білорусі пролунали сильні вибухи: що сталося (ФОТО)

За попередніми даними, вибух пролунав на залізниці

29 серпня 2023, 14:05 comments1639
Поділіться публікацією:

У ніч на вівторок, 29 серпня, на кордоні України та Білорусі нібито сталися вибухи, інформації щодо постраждалих немає. Як передає портал "Коментарі", моніторинговий канал "Беларускі Гаюн" у Telegram повідомив, що, за відомостями ЗМІ, що підтримують режим Лукашенка, на залізничному мосту за 800 метрів від станції "Словечно" (Єльський район Гомельської області) вночі 29 серпня вибухнули кілька протитанкових. хв ТМ-62М.

На кордоні України та Білорусі пролунали сильні вибухи: що сталося (ФОТО)

Кордон України та Білорусі. Фото: з відкритих джерел

За попередньою інформацією, вибух на кордоні спровокував удар блискавки. Повідомлялося, що внаслідок детонації мін зруйновано залізничне полотно та пошкоджено опору мосту.

"Як доказ додається фото, де видно зруйноване залізничне полотно на мосту прямо на самому кордоні Білорусі з Україною, на фото можна побачити навіть прикордонний стовп РБ (Ред. – Республіки Білорусь). Зазначимо, що фото зроблено з території РБ у бік України" , — йдеться у повідомленні.

Помічник командувача Об'єднаних силах Збройних сил України Євгеній Силкін вже прокоментував таку інформацію "Радыё Свабода — Беларусь". "Детонація мін на кордоні з Білоруссю? У мене немає такої інформації...", — заявив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко після вибуху 23 серпня у Тверській області літака з головою ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним відхрестився від гарантій безпеки, які сам давав йому, щоб зупинити червневий заколот. Також Лукашенко заявив, що ПВК "Вагнер", який після заколоту 23-24 червня розмістився в Білорусі, там і залишиться. Що показала ситуація зі знищенням Пригожина та всієї керівної команди "Вагнера"? Яка подальша доля цієї ПВК? Про що говорить реакція на це Лукашенка та Путіна, який раніше прокоментував катастрофу у стилі "Пригожин був складною, але талановитою людиною"? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

На кордоні України та Білорусі пролунали сильні вибухи: що сталося (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини