Головна Новини Світ Беларусь "Нас скоро буде більше": мігрант на кордоні з Польщею розповів про біженців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нас скоро буде більше": мігрант на кордоні з Польщею розповів про біженців

Мігранти надіються, що ЄС, пам’ятаючи про дотримання прав біженців, повинен їх прийняти

12 листопада 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

Іракський нелегал Ребаз Наджм Хама Саїд відверто розповів про те, що зараз коїться на кордоні білоруської республіки та Польщі. Він розповів про речі, які викликають шок. Цю розмову з іракським курдом оприлюднила білоруська Служба Радіо Свобода.

"Нас скоро буде більше": мігрант на кордоні з Польщею розповів про біженців

Мігранти на кордоні з Польщею (фото з відкритих джерел)

Економіст та 30-річний мігрант з Іраку зараз знаходиться в самій гущі інциденту з нелегалами. В жовтні він прилетів в Білорусь і зараз мешкає в стихійному таборі нелегалів біля пункту пропуску"Кузница-Брузгі".

 Прибулець дотримується думки, що білоруське керівництво використовує мігрантів  в політичному тиску на ЄС.

 За його словами, тисячі людей, які хочуть попасти на територію ЄС, усвідомлюють, що їх використовують як зброю проти Євроспільноти. Але вони вважають, що одна зі сторін отримає поразку. Тоді біженців депортують чи вони таки попадуть до Європи. Мігранти надіються, що ЄС, пам’ятаючи про дотримання прав біженців, повинен їх прийняти, тому вони терпляче чекають.

Вихідець з Іраку переконаний, що військового конфлікту не буде. Бо тут перебуває багато нелегалів, понад дві тисячі. Має підійти ще одна група їх земляків. Між ними йдуть розмови, що коли нелегалів стане ще більше, то Євроспільнота відкриє кордони.

Громадянин Іраку розповідає, що білоруські міліціонери їм сприяють і навіть підвозять інструменти – сокири і лопати, аби вони облаштували собі табір, рубали дерева і знищували польські прикордонні укріплення.

Разом з тим,  представник білоруської республіки  Григорій Азаренок  висловив звинувачення  Польщі в організації міграційного конфлікту. 

 За його словами, польські прикордонники знущались зі знедолених дітей біженців, які випрошували у них воду. Вони самі причетні до організації  цього гуманітарного конфлікту. Про це він заявив  під час програми"Таємні пружини політики".

Азаренок зауважив, що білоруська армія розгромить  повністю ваш Балто-Чорноморський союз. Але ми не бажаємо знищити Варшаву та бачити литовських біженців. Якщо на ляхів  зараз не діють дитячі благання, то їх швидко приведуть до тями стратегічні російські винищувачі Ту-22М3.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що мігранти з Білорусі знову прорвалися до Польщі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 листопада 2021, 14:04

Не давали дітям воду та знущались? А не розпинали у трусиках? Ще й термін "ляхи" використали - суто патріотичний. Ось так "патріоти" формують вороже оточення з усіх боків. Вони і 73% ворогами визнали - вождя не обрали. Така пропаганда була/є у Руанді, Кампучії, КНДР, СРСР та у глибоко законспірованому міністерстві пропаганди Стеця від Порошенка.


Новини