Головна Новини Світ Беларусь Навіщо Путін витягнув «привид» Януковича і потягнув його до Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо Путін витягнув «привид» Януковича і потягнув його до Білорусі

За інформацію проекту «Бєларускі Гаюн» сьогодні близько опівдня в аеропорту «Гомель» приземлився літак, який належить колишньому президенту Віктору Януковичу. При цьому в Білорусі вже знаходиться сам Путін

24 травня 2024, 15:39 comments7897
Поділіться публікацією:

У четвер пізно ввечері 23 травня в Білорусь із дводенним візитом прибув кремлівський диктатор Володимир Путін. Його особисто зустрічав так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Навіщо Путін витягнув «привид» Януковича і потягнув його до Білорусі

Віктор Янукович

За інформацією росЗМІ, Путін та Лукашенко повинні провести переговори. Як відзначив спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, говорити вони будуть про питання подальшого розвитку російсько-білоруських відносин стратегічного партнерства і союзництва, а також про перебіг та перспективи інтеграційної взаємодії в рамках Союзної держави. Крім того, за його словами, обговорять вони і ключові теми міжнародного порядку денного.

Також відомо, що 24 травня в Білорусь прилетів також міністр обороні Андрій Білоусов. Він має зустрітися зі своїм білоруським колегою. Предмет їх зустрічі наразі не розголошують.

Більше того, як повідомив моніторинговий проект "Бєларускі Гаюн" з посиланням на власні джерела, о 12:50 в аеропорту Гомель приземлився літак Dassault Falcon 900C — бортовий номер RA-09617. Як відзначили представники проекту, цей борт належить колишньому президенту України Віктору Януковичу.

"Востаннє Янукович був у Білорусі у березні 2022 року",
- підкреслили представники проекту.

Наразі не зрозуміло, навіщо Путін потягнув із собою в Білорусь Віктора Януковича, який втік із України та мешкає в Росії.

"Це витягли тему "Гомельського" (колишнього "Легітимного"), маю на увазі його літак під час візиту Путіна до Білорусі, мабуть, щоб показати, що є ще більші холуї, ніж Лукашенко",
- відзначила політолог Олеся Яхно.

Окрім того, відомо, що востаннє Януковича привозили в Білорусь на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Говорилося, що нібито його були готові повернути в Київ, як "легітимного" президента після захоплення столиці.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що РФ навмисне почала запуск ІПСО про "нелегітимність" Зеленського. Для неї і досі "легітимним" є Янукович.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини