Головна Новини Світ Росія Названа неочевидна причина, чому РФ розганяє тезу про «нелегітимність» Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа неочевидна причина, чому РФ розганяє тезу про «нелегітимність» Зеленського

РФ розганяє тезу про «нелегітимність» Володимира Зеленського тому, що таким чином хоче виправдати свої агресію проти України, заявив в ефірі Freedom політолог Ігор Чаленко. Активно працює з цією думкою на Заході

23 травня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

Терористична Росія активно почала розганяти думку про так звану "нелегітимність" президента Володимира Зеленського, оскільки таким чином намагається виправдати свою невмотивовану агресію проти України, вважає Ігор Чаленко.

Названа неочевидна причина, чому РФ розганяє тезу про «нелегітимність» Зеленського

Володимир Путін

При цьому експерт нагадує, що довкола "нелегітимності" української влади побудована вся агресія РФ. Зокрема, кремлівський диктатор Володимир Путні неодноразово заявляв про те, що в 2014 році в Україні стався "державний переворот", тому РФ просто вимушена була піти на Україну війною. Для Кремля все ще легітимним президентом є Віктор Янукович.

Зокрема, каже політолог, з тезою "нелегітимності" української влади РФ працює уже десять років, але безуспішно.

Як підкреслює експерт, в Україні всі розмови про "нелегітимність" Зеленського не спрацьовують, український народ не підтримує в цьому ворожу пропаганду. Саме тому, каже Чаленко, російські пропагандисти почали активно працювати із аудиторією Заходу, в першу чергу в тих країнах, де немає чіткої підтримки України. Мова в першу чергу йде про Словаччину та Угорщину.

Втім, каже Чаленко, активно російська пропаганда працює із аудиторією Італії, Німеччини, Франції та Чехії. Проте, наратив про "нелегітимність" Зеленського не спрацьовує і там, оскільки серед європейців є розуміння того, що під час війни неможливо провести вибори.

При цьому політолог припустив, що після "нелегітимності" президента російська пропаганда наприкінці літа почне розганяти тезу про "нелегітимність" Верховної Ради. Потім російські пропагандисти можуть говорити про "цілковиту нелегітимність" української влади.  

"Я вас запевняю, Кремль до цього прийде, і дуже швидко. І вони вже піднімають градус щодо цієї теми",
- підкреслив політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що диктатор Путін особисто запустив ІПСО проти Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини