Головна Новини Світ Беларусь Не лише Україна: ще одна країна вночі збивала російські шахеди на свої території
commentss НОВИНИ Всі новини

Не лише Україна: ще одна країна вночі збивала російські шахеди на свої території

Білорусь збивала російські дрони, які залетіли на територію країни з України.

5 вересня 2024, 09:27
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В ніч на 5 вересня Росія провела чергову атаку дронів по Україні. Однак російські безпілотники не лише діяли в межах українських кордонів, але й залетіли на територію Білорусі, де їх намагались збити місцеві антидронові угруповування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Беларускі Гаюн".

Не лише Україна: ще одна країна вночі збивала російські шахеди на свої території

Російський дрон. Фото з відкритих джерел

Як вказує ресурс "Беларускі Гаюн", 5 вересня близько першої ночі на територію Білорусі залетіло два російські "шахеди". Вони перетнули кордон між Чернігівською областю України та Гомельською області Білорусі та рухались в глиб території союзника РФ.

В 01:30 ночі з білоруського аеродрому "Барановичі" було піднято черговий винищувач. А згодом повідомили, що в Гостомельському районі РБ збивають російські безпілотники.

"Два звуки вибуху чули в Гомельському районі о 01:34 і 01:36. За попередніми даними, люди чують і бачать антидронну роботу в білоруському небі", — йдеться у повідомленні ресурсу "Беларускі Гаюн".

Крім того, о 02:20 з аеродрому "Барановичі" було піднято ще один винищувач. Який відреагував на новий російський "шахед", який перетнув білоруський кордон. Дрон рухався у напрямку міста Хойники та був знищенний о 02:46.

Офіційно влада Білорусі не коментувала зниищення російських дронів на своїй території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вперше Білорусь підняла авіацію для збиття російських безпілотників у кінці серпня.

Також "Коментарі" писали про білоруського диктатора Олександра Лукашенка, який зізнався, завдяки яким країнам Білорусь обходить санкції Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини