Головна Новини Світ Беларусь Неочікувана пропозиція Лукашенка: заявив, що Білорусь готова допомогти Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Неочікувана пропозиція Лукашенка: заявив, що Білорусь готова допомогти Україні

Білорусь може допомогти у відновленні України, заявив Олександр Лукашенко.

сьогодні, 15:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що Захід "кине" Україну після закінчення війни і не буде допомагати з відновленням. Натомість, Лукашенко заявив, що білоруси готові допомогти Україні у цьому питанні.

Неочікувана пропозиція Лукашенка: заявив, що Білорусь готова допомогти Україні

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє "Белта", Олександр Лукашенко виступив перед мешканцями агромістечка Парохонськ, де розкритикував Володимира Зеленського. За словами білоруського диктатора, президент України нібито не хоче закінчити війну та сподівається на допомогу США.

"Він не їде до Мінська та Москви, щоб домовитися і врешті-решт закінчити цю війну. Він думає, що американці відновлять Україну після війни і вони будуть заможними, міцними, мудрими. Ніхто їх не відновлюватиме. Влада зміниться — скажуть: "Володю, ти хто такий?" – сказав Лукашенко.

Натомість білоруський диктатор заявив про готовність надати допомогу Україні від "близьких людей".

"Тому керівництву України треба взяти голову до рук і зрозуміти, що їм насамперед треба буде відновлювати країну. За допомогою близьких їм людей, насамперед білорусів", — додав Лукашенко.

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення Білорусь надала свою територію для російських військових, які атакували Україну з півночі. Крім того, з території Білорусі запускались ракети, які завдавали удару по об’єктах в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко заявив про бажання мирно жити з Україною.

Також "Коментарі" писали про слова білоруського диктатора Олександра Лукашенка щодо співпраці з Україною. За його словами, вона може бути як між Білоруссю та "ДНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини