Головна Новини Світ Беларусь Олександр Лукашенко хоче розмістити російські "Іскандери" біля кордонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Лукашенко хоче розмістити російські "Іскандери" біля кордонів

У Білорусі хочуть посилити озброєння у прикордонних областях

14 листопада 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Президент сусідньої Білорусі на фоні загострення ситуації біля кордону повідомив, що буде посилювати оборону на кордонах з іншими країнами та планує там встановити ракетні комплекси. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Олександр Лукашенко хоче розмістити російські "Іскандери" біля кордонів

Ситуація на кордоні з Білоруссю загострюється, фото з відкритих джерел

З Росії мають доставити кілька дивізіонів оперативно-тактичних ракетних комплексів "Іскандер". На цьому наголосив Олександр Лукашенко.

Він зазначив, що планує розмістити комплекси біля кордонів з Україною та Польщею. Раніше глава держави вже заявляв про посилення озброєння та укріплення кордонів від можливих загроз.

У суботу, 13 листопада,  він вчергове підтвердив свої наміри. Дивізіони будуть розміщені на західному та південному напрямку. Лукашенко наголосив, що наразі вони вкрай потрібні Білорусі.

Політик зазначив, що можуть початися військові дії. Крім того, він додав, що війська готові до наземних операцій на місцевості. Також він охарактеризував армію Білорусі як добре підготовлену.

Радіус дії "Іскандера-М" — 500 кілометрів. Комплакс оснащений балістичними та крилатими ракетами.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Білорусі загинули російські десантники. Нещасний випадок стався під час спільних навчань на полігоні, розташованому поблизу кордонів із Польщею та Литвою. Військові травмувалися під час висадки з літака, чоловіки служили за контрактом.

Також ми писали, що Великобританія відправила своїх солдатів на польсько-білоруський кордон. Невелика група британських військовослужбовців перебуває на кордоні Польщі після угоди з польським урядом. Група буде надавати інженерну підтримку полякам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Григорий

14 листопада 2021, 12:48

Мир готовится к войне. Диктаторы Лукашенко и Путин уничтожат всех.


Новини