Головна Новини Світ Беларусь По-хамськи та самовпевнено: Лукашенко відреагував на пропозицію нардепа зайти в Білорусь
commentss НОВИНИ Всі новини

По-хамськи та самовпевнено: Лукашенко відреагував на пропозицію нардепа зайти в Білорусь

Лукашенко впевнений, що ніхто із серйозних людей нібито навіть не думає про те, щоби розпочати агресію проти Білорусі

сьогодні, 16:16
Поділіться публікацією:

Так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко відреагував на пропозиції нардепа Олега Дунди піти наступом на Білорусь.

По-хамськи та самовпевнено: Лукашенко відреагував на пропозицію нардепа зайти в Білорусь

Олександр Лукашенко

Як заявив Лукашенко, збройний конфлікт України з Білоруссю нібито приведе київську владу "до краху".

"Нехай спробують. Ми на них чекаємо", — сказав Лукашенко.

При цьому він заявив, що нібито "ніхто із серйозних людей, навіть на рівні президента Зеленського, не думає про те, що треба зайти до Білорусі".

Подібні дії, якщо вони трапляться, упевнений Лукашенко, "приведуть до краху взагалі у воєнному відношенні київська влада".

Водночас розмови про необхідність вторгнення до Білорусі Лукашенко назвав "звичайним в'яканням людей, які ні за що не відповідають".

При цьому відомо, що депутат Верховної ради Олег Дунда закликав перенести бойові дії до Білорусі, заявивши, що це є "абсолютно важливим" для ЗСУ. Дунда висловив упевненість у тому, що навіть невеликі підрозділи українських військових змусять армію Білорусі скласти зброю, що стане "великим ударом під дих Москві".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що диктатор Олександр Лукашенко заявив, що Захід "кине" Україну після закінчення війни і не допомагатиме з відновленням. Водночас Лукашенко заявив, що білоруси готові допомогти Україні у цьому питанні. При цьому диктатор заявив, що президент України Володимир Зеленський нібито не хоче закінчити війни і сподівається на допомогу США. Лукашенко зазначив, що глава України не їде до Мінська та Москви, щоб домовитися про завершення війни. Лукашенко вважає, що Зеленський переконаний, що американці відновлять Україну після війни та будуть багатими, міцними, мудрими. Ніхто їх не відновлюватиме, заявив Лукашенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини