Головна Новини Світ Беларусь Прибули великі колони: у Білорусі накопичують військову техніку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прибули великі колони: у Білорусі накопичують військову техніку (ФОТО)

Партизани повідомили про прибуття великої колони техніки до Мінська.

28 лютого 2024, 22:20
Поділіться публікацією:

Представники партизанського військового руху українців та кримських татар "Атеш" зафіксували  прибуття  на територію  Білорусі військової техніки. Відомо, що вже є  якнайменше 60 одиниць техніки.

Прибули великі колони: у Білорусі накопичують військову техніку (ФОТО)

У Білорусі накопичують військову техніку (фото з відкритих джерел)

Партизани в Telegram  інформують про  розміщення великої колони з технікою  в  Мінську. Це майже 60 одиниць, з цієї кількості — основна частина це БМП-2, а також 4МТ-ЛБ.

"Росіяни продовжують використовувати територію Білорусі у своїй злочинній війні. Наші прихильники в Республіці Білорусь уважно відстежують кожен крок військ Росії", — написали в повідомленні.

Дещо пізніше представники "Атешу"  написали, що допустились помилки, бо на фотографії — військова техніка білоруських Збройних сил.

"Нагадаємо, що 24.02.2022 саме Збройні сили Республіки Білорусь спокійно стежили за тим, як Росія обстрілює та здійснює повномасштабне вторгнення в Україну. Тому всі пересування військ збройних сил РФ та РБ ми фіксуємо та передаємо СОУ", — зазначають в  "Атеш".

Прибули великі колони: у Білорусі накопичують військову техніку (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко зробив нову заяву про мирні переговори щодо закінчення війни в Україні. Президент Білорусі Олександр Лукашенко в день виборів до нижньої палати парламенту та місцевих рад заявив, що буде брати участь у наступних виборах на пост президента. Також білоруський диктатор закликав Україну почати мирні переговори з Росією.

Олександр Лукашенко заявив, що підстав для початку мирних переговорів між Україною та Росією є "більш ніж достатньо". За його словами Росія почала процес "мирного врегулювання" війни в Україні, однак на заваді цьому стоїть Захід, який допомагає Києву зброєю у війні з РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини