Головна Новини Світ Беларусь Протести в Мінську: з'явилося відео, де прибирають труп після побиття
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести в Мінську: з'явилося відео, де прибирають труп після побиття

Відео опублікували користувачі Twitter

29 листопада 2020, 14:11 comments1235
Поділіться публікацією:

Протести в Мінську: з'явилося відео, де прибирають труп після побиття

Протест в Минске 29 ноября: уносят тело участника митинга

Користувачі Twitter опублікували в Мережі відео, на якому невідомі забирають мертве тіло учасника мітингу. Інцидент стався біля станції метро Puszkińska.

Як написали свідки, чоловік постраждав після нападу силовиків і не подавав ознак життя.

У Білорусі, попри погані погодні умови, почався щотижневий мітинг проти режиму чинного президента. З самого ранку люди в Мінську почали виходити на вулиці й організовувати ланцюги солідарності. При цьому в центр столиці почали стягувати автозаки, водомети, військову техніку та автобуси з силовиками. Також обладнають загородження біля стели на Майдані незалежності. Крім цього в місті традиційно спостерігаються проблеми з інтернетом. Відразу на трьох вулицях в мікрорайоні Малинівка пропала електрика. Також були закриті на вхід і вихід центральні станції метро "Площа Перемоги", "Жовтнева", "Площа Якуба Коласа", "Купаловська", "Немиті", а також вестибюль станції "Площа Леніна" (вхід з боку "Площі Незалежності").

Нагадаємо, нещодавно в Білорусі заявили, що введуть додаткові санкції проти Європейського Союзу, так як країна "зобов'язана реагувати на загрозу". Список буде затверджено найближчим часом.

Раніше наш журналіст Сергій Медведєв повідомляв, що влада Білорусі вважає поведінку українського уряду недружньою і відповідно вживає заходів щодо реагування. Так, згідно з повідомленням білоруського МЗС, список санкцій для української політичної верхівки вже готовий. З такою заявою виступив глава зовнішньополітичного відомства Республіки Білорусь Володимир Макей




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Милана

1 грудня 2020, 12:25

Согласна. Трупы им очень нужны. А потом Беларусь хаить. Плохо у нас - Литва и Польша вас ждет. И Тихановская поможет... финансами.

Милана

1 грудня 2020, 12:21

Стыдно за змагаров. Хорошо жить надоело.

)))) =====

29 листопада 2020, 15:00

А где видно, что это труп, а не живой? Всё трупов не дождётесь?


Новини