Головна Новини Світ Беларусь РФ почала вивозити боєприпаси з Білорусі - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ почала вивозити боєприпаси з Білорусі - ЗМІ

Навантаження боєприпасів проводиться в 100 спеціалізованих вагонів

25 червня 2022, 00:52
Поділіться публікацією:

Представники військового командування рф розпочали перевозити боєприпаси з Білорусі в російський   Смоленськ. Боєприпаси завантажать в 100 спеціальних критих вагонів, які призначені   для перевезення вибухових матеріалів, що  мають маркування "1-й клас небезпеки".

РФ почала вивозити боєприпаси з Білорусі - ЗМІ

РФ почала вивозити боєприпаси з Білорусі (фото з відкритих джерел)

Про  це інформує Telegram-канал Беларускі Гаюн.

"Кількість боєприпасів настільки велика, що навантаження своїми силами організувати не можуть і відряджають військовослужбовців з інших підрозділів на допомогу", — стверджується в інформації.

Також повідомляють,  що  білоруське оборонне міністерство та  представники росії орендують  ці вагони у БелЖД.

Ще оприлюднюють дані, що в  таких спеціальних  вагонах  будуть вивозити  боєприпаси в Російську  Федерацію. Навантаження проводять на кількох  білоруських  артилерійських базах. Зокрема, у  ВЧ 67878 (46-й арсенал ракет і боєприпасів), що на Бронній горі. 

Далі  військові завантажені  вагони  по 6-10 одиниць відправляють  до  станцій Мінського залізничного вузла, де їх підчіпляють до  вантажних поїздів для відправлення за маршрутом Мінськ — Орша — стик. Червоне — Смоленськ.

РФ почала вивозити боєприпаси з Білорусі - ЗМІ - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Білорусь розпочинає військові навчання на кордоні з УкраїноюМіністерство оборони Білорусі повідомляє про старт мобілізаційних навчань. Вони проходитимуть фактично біля самого кордону з Україною на Гомельщині.В оборонному відомстві вже повідомили, що мета цих навчань – показати, наскільки військові комісаріати здатні оперативно організовуватися та збирати необхідну кількість військових за загрози для країни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/4835
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини