Головна Новини Світ Беларусь Російські бомбардувальники піднято в небо над Білоруссю: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські бомбардувальники піднято в небо над Білоруссю: що це означає

Російські бомбардувальники патрулюватимуть повітряний простір Білорусі

10 листопада 2021, 17:15 comments1882
Поділіться публікацією:

Починаючи з 10 листопада російські та білоруські бомбардувальники разом патрулюватимуть білоруський кордон. Як передає видання "Коментарі", цю інформацію підтвердили низка російських видань, а також офіційний ресурс Міноборони Білорусі.

Російські бомбардувальники піднято в небо над Білоруссю: що це означає

Бомбардувальник. Фото з відкритих джерел

Посилення кордону Білорусі за рахунок російської авіації відбулося як на західному, так і на північно-західному напрямку. Також говориться, що 2 російські Ту-22М3 виконали завдання патрулювання в небі над Білоруссю. У Міноборони Білорусі підтвердили інформацію, що таке патрулювання тепер стане регулярним і матиме звичайний характер.

Читайте на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко поговорив із Путіним щодо ситуації на кордоні, каже, що поляки діють із мирними людьми жорстко, часто переходячи межу допустимого. Також Лукашенко заявив, що Мінськ уважно стежить за тим, що Польща сконцентрувала біля кордонів Білорусі величезну кількість військових та техніки, що виглядає насторожливо. До того ж війська приведені у повну бойову готовність.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – спікер української делегації у ТКГ Олексій Арестович заявив, що ЄС та НАТО, Польща та Україна можуть програти цієї зими. Нагромадження мігрантів біля польського кордону експерт назвав спланованою спецоперацією Кремля щодо дестабілізації ситуації в країнах ЄС. Крім удару по Європі у Путіна заплановано низку дестабілізаційних заходів в Україні. Такими заходами Арестович називає протести "антивакцинаторів", енергетичну кризу, а також концентрацію військ РФ на українському кордоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/modmilby/9294
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини