Головна Новини Світ Беларусь Розміщення ядерної зброї у Білорусі: як слід реагувати на заяви Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Розміщення ядерної зброї у Білорусі: як слід реагувати на заяви Лукашенка

Експертка пояснила, що приховують заяви Лукашенка щодо його вихвалянь російською ядерною зброєю на території Білорусі.

14 червня 2023, 19:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британська експертка Діана Магней, яка спеціалізується на Росії розповіла, як слід реагувати на розміщення ядерної зброї на території Білорусі та пояснила реакцію Олександра Лукашенка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Розміщення ядерної зброї у Білорусі: як слід реагувати на заяви Лукашенка

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Лукашенко заявив, що Росія почала постачати ядерну зброю до спецсховищ на території Білорусі. Під час промови перед журналістами білоруський президент хвалився потужністю зброї, яку отримає його країна вказавши, що бомби втричі потужніші за ті, що були скинуті на Хіросіму. Лукашенко зауважив, що при необхідності Білорусь її застосує.

Діана Магней стверджує, що на слова Лукашенка не слід серйозно реагувати, адже усе залежить від Путіна. Окрім того, президент РФ заявляв, що насправді ядерна зброя буде у Білорусі 7-8 липня.

"Олександр Лукашенко насолоджується перед камерою та демонструє відчуття сили, яку йому може надати ядерна зброя на його території", — говорить Магней.

Попри це, британська експертка наголошує, що таким чином Росія поширює свій вплив на сусідню країну.

"Насправді ознакою його применшеного суверенітету є те, що Росія вирішила зберігати будь-яку частину свого ядерного арсеналу на білоруській землі, ніби це продовження її власної", — вважає Магней.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, який фінал чекає на Білорусь та самого Олександра Лукашенка після закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про білоруського диктатора Олександра Лукашенко, який вважає, що є "великі передумови" для закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини