Головна Новини Світ Беларусь Смерть Пригожина стала чітким сигналом для Лукашенка – білоруська опозиція
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть Пригожина стала чітким сигналом для Лукашенка – білоруська опозиція

Білоруська опозиція вважає, що Лукашенку тепер стало ще більш небезпечно, адже він багато знає про дії Путіна.

24 серпня 2023, 14:45 comments1223
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Білоруська опозиція вважає, що смерть лідера вагнерівців Євгена Пригожина стала сигналом для Олександра Лукашенка. Крім того, засновник ПВК "Вагнер" загинув попри "гарантії безпеки" від Лукашенка.

Смерть Пригожина стала чітким сигналом для Лукашенка – білоруська опозиція

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Білоруський опозиціонер Павло Латушка ще до підтвердження інформації про загибель керівника групи "Вагнера" записав коротке відео, в якому заявив, що Олександр Лукашенко повинен бути обережним.

"Незалежно від того, був Пригожин у літаку, який розбився, чи ні, це досить чіткий сигнал для Лукашенка, що з ним буде, якщо він зрадить свого господаря. До речі, саме Лукашенко дав Пригожину гарантію безпеки", — вважає Латушко.

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська також відреагувала на смерть Пригожина. За її словами ніхто не буде сумувати за ним та додала, що Пригожина потрібно пам'ятати як убивцю. Тихановська висловилась і про "гарантії безпеки", які дав Лукашенко. За її словами смерть Пригожина показала наскільки вони надійні від білоруського диктатора.

Білоруський історик Олександр Фрідман, який зараз проживає в Німеччині, зазначив, що смерть Пригожина збіглася зі звільненням генерала Сергія Суровікіна.

"Смерть Євгена Пригожина робить самого Олександра Лукашенка певною мірою "новим Пригожиним", — вважає Фрідман.

За його словами Лукашенко багато знає про ситуацію з Пригожиним, тому він знаходиться у стані "свідка, який має справи з Путіним, що є дуже небезпечно".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про російські ЗМІ, які заявляють, що правоохоронні органи РФ оголосили у розшук особу, яка може бути причетна до загибелі Пригожина.

Також "Коментарі" писали про перші реакції світу на смерть лідера ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини