Головна Новини Світ Беларусь Стало відомо, де зараз секретний борт, який доставив в Білорусь керівництво ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де зараз секретний борт, який доставив в Білорусь керівництво ФСБ

Ні в Росії, ні в Білорусі не коментують, навіщо літак, на якому здійснюють польоти виключно керівники ФСБ РФ, знаходився у Мінську

19 серпня 2020, 11:13 comments1306
Поділіться публікацією:

Сьогодні близько першої години ночі з Мінська вилетів секретний борт Ту-214, який належить Федеральній службі безпеки Росії. Згідно з даними порталу  Flightradar, спецборт приземлився в аеропорту "Внуково" в Москві.

Стало відомо, де зараз секретний борт, який доставив в Білорусь керівництво ФСБ

Ні в Росії, ні в Білорусі не коментують, навіщо літак, на якому здійснюють польоти виключно керівники ФСБ РФ, перебував у Мінську.

Стало відомо, де зараз секретний борт, який доставив в Білорусь керівництво ФСБ - фото 2

Нагадаємо, вчора в Мінську, де вже десятий день поспіль тривають протести народу проти президентства Олександра Лукашенка, приземлився Ту-214, на якому літає виключно керівництво російської ФСБ. Білоруські та російські ЗМІ повідомляють про те, що в столицю Білорусі прилетів голова Федеральної служби безпеки Олександр Бортников. Слід зазначити, що як раз вчора вже в четвертий раз Олександр Лукашенко говорив з колегою з РФ Володимиром Путіним. Після розмови президент Білорусі оголосив про повне приведення в бойову готовність військ на західних кордонах країни. Він заявив, що на протести людей нібито підбурюють іноземці з західних країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини