Головна Новини Світ Беларусь Світлана Тихановська прокоментувала війну на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Світлана Тихановська прокоментувала війну на Донбасі

Білоруська опозіціонерка вважає війну на сході України неприпустимою

16 квітня 2021, 21:58 comments1157
Поділіться публікацією:

Загострення військової ситуації поблизу лінії розмежування на Донбасі викликає занепокоєння не тільки у мільйонів українців. Пильно спостерігають за ситуацією в нашій країні і багато міжнародних партнерів. За словами керівниці білоруської опозиції Світлани Тихановської, ескалація конфлікту є серйозним приводом для тривоги.

Світлана Тихановська прокоментувала війну на Донбасі

Тихановська висловилася щодо російсько-української війни. Фото: пресслужба Тихановської

Як повідомила політик в особистому Telegram-каналі, вона сильно стурбована тим, що відбувається поблизу українського кордону. Також Тихановська підкреслила, що є неприпустимою будь-яка зміна державних кордонів із допомогою насильства.

Крім іншого, опозиціонерка сказала, що рада розумінню з боку українського президента Володимира Зеленського. Світлана Тихановська стверджує, що свідомі білоруси підтримують Україну і бажають якнайшвидшого розв'язання конфлікту на Донбасі. При цьому політик говорить, що завершити протистояння слід виключно мирним шляхом.

У своїй заяві Тихановська не забула зауважити, що не підтримує участь Білорусі в будь-яких військових конфліктах. Однак вона вважає, що поки при владі перебуває самопроголошений президент Олександр Лукашенко, подібного перебігу подій заперечувати не доводиться.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як змінилася риторика Світлани Тихановської щодо російського президента Володимира Путіна. Відомо, що раніше білоруска вважала його одним із мудрих керівників. Якої думки опозиціонерка про Путіна зараз, можете дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, чому Білорусь перекрила Тихановській доступ до банківських рахунків в країні і скільки грошей виявилися заблокованими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини