Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі скасували масковий режим: Лукашенко не бачить необхідності
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі скасували масковий режим: Лукашенко не бачить необхідності

Міністерство охорони здоров'я Білорусі скасувало обов'язковий масковий режим

22 жовтня 2021, 13:12
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я Білорусі скасувало обов'язковий масковий режим, який почав діяти в країні 9 жовтня. Як повідомляє видання "Коментарі", дана інформація з'явилася в телеграм-каналі МОЗ.

У Білорусі скасували масковий режим: Лукашенко не бачить необхідності

Маска. Фото з відкритих джерел

У МОЗ Білорусі вважають, що більше немає потреби в обов'язковому порядку громадянами дотримуватися маскового режиму під час відвідування об'єктів, організацій, а також при користуванні громадським транспортом.

Передувала такому рішенню білоруського МОЗ заява самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка від 19 жовтня. Тоді Лукашенко зажадав від виконавчої влади припинити примус білорусів до носіння масок. Також Лукашенко висловив переконання, що не можна виставляти вимоги до людей в питаннях вакцинації.

За словами Лукашенка, не потрібно змушувати від людей носити захисні маски на вулицях, тому як на вулиці ніякий вірус не передається. Без маски людина зможе дихати свіжим повітрям. Не потрібно цього перешкоджати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Білорусь при Лукашенку все більше стає схожою на Північну Корею. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю вказали на небезпечну тенденцію, проти якої вже втомився боротися навіть Захід.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло — відкрита агресія проти України може стати тією платою, яку пообіцяв Олександр Лукашенко Володимиру Путіну за порятунок свого режиму. Саме тому офіційний Київ не виключає повномасштабної війни з Білоруссю. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив народний депутат фракції "Слуга народу" Єгор Чернєв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 жовтня 2021, 13:23

Навіщо пиляти бюджетні гроші на намордники? Як би старанно не носили намордники, хвилю за хвилею вони не усувають. В Україні патріотична корупція мільярди заробляє тільки на намордникових схемах.


Новини