Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі склали план ударів по Польщі: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі склали план ударів по Польщі: що це означає

У Білорусі готують чергову провокацію – цього разу з Польщею

7 липня 2022, 18:00 comments1051
Поділіться публікацією:

Режим Лукашенка, виконуючи вказівки Путіна, продовжує провокувати не лише Україну, а й сусідню Польщу. Так, у Генштабі Білорусі пригрозили завдати серії ударів по Польщі та навіть оприлюднили план атак. Як повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "Белта", про це заявив заступник начальника Генштабу РБ Руслан Косигін.

У Білорусі склали план ударів по Польщі: що це означає

У Білорусі склали план ударів по Польщі (Getty Images)

Заступник начальника Генштабу Білорусі припустив, що військовий конфлікт Білорусі та НАТО цілком може статися. У разі, якщо такий сценарій стане реальним, то в Мінську попереджають, що відразу завдаватимуть ударів по цілям у Польщі.

У Білорусі відкрито заявляють, що саме територія Польщі вже знаходиться під прицілом білоруських військових, а з огляду на те, що на території сусідньої країни розміщено дуже багато військових об'єктів, то можна припустити, що ударів буде завдано досить багато.

Косигін навіть перерахував першочергові на території Польщі: центри ухвалення рішень, елементи системи управління, пункти постійної дислокації національних збройних сил, арсенали та бази, а також критично важливі об'єкти їхньої економіки та транспортної інфраструктури. Фактично те саме, що сьогодні намагається бомбити на території України Росія, у тому числі з території Білорусі.

Руслан Косигін підсумував, що Білорусь одразу застосує зброю, якщо побачить спроби НАТО говорити з Мінськом з позиції сили.

Читайте також на порталі "Коментарі" — надто рано Сергій Шойгу прозвітував про окупацію Луганщини: Сергій Гайдай розкрив подробиці, де досі тривають тяжкі бої.

Також видання "Коментарі" повідомляло – прем’єр-міністр Борис Джонсон оголосив про відставку, але з одним уточненням: зробив важливу заяву про Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини