Головна Новини Світ Беларусь У Білорусі знайшли пояснення появі ракетного полку біля України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі знайшли пояснення появі ракетного полку біля України

У Білорусі знову бачать в Україні загрозу та готуються їй протистояти

23 березня 2023, 15:02
Поділіться публікацією:

У Міноборони Білорусі спробували пояснити, навіщо вони сформували новий зенітний ракетний полк поблизу кордонів з Україною. Там вигадали, що реагують на можливу "непередбачуваність" з боку української сторони. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві міністра оборони Білорусі Віктора Хреніна, яку цитує білоруське державне інформагентство "Белта".

У Білорусі знайшли пояснення появі ракетного полку біля України

Міністр оборони Білорусі Віктор Хренін. Фото: mil.by

У манері пропагандистів режиму Лукашенка він почав нести завірюху, що біля білоруських кордонів в Україні "зростає військовий потенціал", оскільки "Захід накачує українців зброєю".

"Керівництво України виявляє непередбачуваність своїх дій. Ми змушені діяти адекватно тим викликам та загрозам, які можуть виникнути в рамках безпеки нашої країни. Тому було ухвалено рішення на базі існуючої військової частини в Лунінці створити новий зенітний ракетний полк", — заявив Хренін.

Варто зазначити, сьогодні в Міністерстві оборони Білорусі повідомили, що сформували новий зенітний ракетний полк, який розмістили в Лунинці, порівняно неподалік кордону з Україною, а саме близько 50-60 км від Рівненської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко розбушевався: погрожував Україні та всьому світу "страшною відповіддю", якщо Великобританія, як і обіцяла, передасть у рамках військової допомоги Україні снаряди зі збідненим ураном. Про що говорять такі заяви? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що домовилися Росія та Китай – яку карту тепер розігруватиме "товариш Сі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини