Головна Новини Світ Беларусь У Білорусії військові вчаться стріляти з "Ураганів": яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусії військові вчаться стріляти з "Ураганів": яка причина

У Білорусі відбуваються чергові військові навчання

10 серпня 2022, 17:19
Поділіться публікацією:

У Білорусії військові вчаться стріляти з РСЗВ "Ураган". Про це повідомляє "Беларускі Гаюн".

У Білорусії військові вчаться стріляти з "Ураганів": яка причина

РСЗВ "Ураган" (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що контрольні заняття, де вчать управлінню ракетними ударами з батареями 220 мм з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) "Ураган", проходять на полігоні  "Осиповичський" 51 абр. (Осиповичський район). У навчанні беруть участь військові з 231-ї артилерійської бригади, які постійно дислокуються в Боровці, Лепельського району, Вітебської області. 

 Натомість у Міноборони Білорусі повідомили, що військові відпрацювали завдання щодо виходу в призначений район, підготовки та заняття стартових позицій, а ще удари по зазначених цілях з бойовими пусками. Також військовослужбовці Білорусі виконували завдання, де змінювали позиції, заряджали та завдали ударів по новим знайденим цілям.

Ймовірно, що заняття мають плановий характер.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що біля кордону з Білоруссю знайшли російську зброю та одяг.Біля білоруського кордону прикордонники разом із працівниками з Національної поліції, вибухотехніками та кінологами знайшли сховок із російською зброєю та одягом, що залишили загарбники.  У повідомленні йдеться, що в знайденому ящику були підствольний гранатомет та протитанкові міни з підривниками, понад 1600 набоїв, протитанкові гранати. А ще там був одяг військовослужбовців ЗС РФ.   Знайдені боєприпаси після перевірки на придатність їх передадуть на потреби ЗСУ.

 Також "Коментарі" писали про те, що Польща закінчила будівництво стіни на кордоні з БілоруссюПольща закінчила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю. Протяжність стіни становить 186 кілометрів, а її висота — 5,5 метра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/5203
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини