Головна Новини Світ Беларусь У білоруській армії розпочато раптову перевірку бойової готовності, – Міноборони Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У білоруській армії розпочато раптову перевірку бойової готовності, – Міноборони Білорусі

Біля кордонів України та Білорусі знову неспокійно

13 грудня 2022, 09:40 comments1706
Поділіться публікацією:

У Збройних силах Білорусії розпочато раптову перевірку бойової готовності, повідомила у вівторок прес-служба Міноборони республіки. При цьому не розголошуються деталі, чим спричинене чергове пожвавлення білоруських військ.

У білоруській армії розпочато раптову перевірку бойової готовності, – Міноборони Білорусі

Білоруські військові. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що військам належить у найкоротші терміни висунутись у призначені райони, провести їхнє інженерне обладнання, організувати охорону та оборону, навести переправи через річки Неман та Березина.

Читайте також на порталі "Коментарі" — щось пішло не так: міністри ЄС не змогли схвалити дев'ятий пакет санкцій проти РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський за підсумками нічної розмови з президентом США Джо Байденом заявив про необхідність провести глобальний саміт світу. За його словами, формула світу, представлена Україною на саміті G20, сприймається позитивно. І важливо, якнайшвидше зробити її реальністю. Про що говорять переговори світових лідерів з Україною та росією, що почастішали? Які перспективи глобального саміту миру та завершення російської агресії? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що повний блекаут в Україні через російські удари по енергетичній інфраструктурі – це реалістичний сценарій. При цьому не очікує масового виїзду українців із країни, припускаючи хіба що відтік людей із міст у сільську місцевість, де є можливість опалюватись дровами. Він також закликає партнерів посилити підтримку нашої країни генераторами та трансформаторами. Як оцінюєте заяви міністра? Що ще можна зробити, щоб Україна зуміла пройти цю зиму без серйозних втрат ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини