Головна Новини Світ Беларусь У Лукашенка прокоментували можливість наступу на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лукашенка прокоментували можливість наступу на Україну

На думку держсекретаря Радбезу Білорусі Олександра Вольфовича, у його країні вже "звикли" до політичного тиску

28 червня 2022, 08:40 comments1829
Поділіться публікацією:

Все більше інформаційний простір наповнюється повідомленнями про можливість повторного наступу на Україну з боку Білорусі, але тепер уже, нібито, разом із російськими військами можуть наступати й білоруські підрозділи. У Лукашенка відповіли на такі загрози, нарікаючи на "інформаційну війну" проти Білорусі. Як передає портал "Коментарі", офіційну позицію Мінська в ефірі телеканалу "СТВ" озвучив держсекретар Радбезу Білорусі Олександр Вольфович.

У Лукашенка прокоментували можливість наступу на Україну

Білорусь. Фото з відкритих джерел

Чиновник спробував спростувати інформацію, що з території Білорусі може виходити якась загроза безпеці України. За словами Вольфовича, Київ необґрунтовано "ставить заслін" проти режиму Лукашенка.

Олександр Вольфович зазначив, що Білорусь сьогодні спостерігає, як відбувається штучне нагнітання істерії, проти Білорусі запроваджуються нові санкції, ведеться інформаційна війна, фіксується постійна демонстрація військової присутності вздовж кордонів Республіки Білорусь.

Занепокоєння української сторони держсекретар Радбезу Білорусі є необґрунтованим, запевнивши, що з боку Білорусі немає і не буде жодних загроз.

Тут варто нагадати, що повномасштабна війна Росії проти України розпочалася 24 лютого, коли й сталося вторгнення російських військ, у тому числі з боку "дружньої" Білорусі. І досі з території Білорусі російські окупанти обстрілюю мирні території України, завдають авіаційних та ракетних ударів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін послухає Зеленського і подивиться Джонсону в очі: Кремль підтвердив участь президента Росії в саміті G20.

Видання "Коментарі" повідомляло – удар по ТРЦ у Кременчуці: кількість загиблих зросла – що відомо на даний момент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини