Головна Новини Світ Беларусь У Лукашенка стурбовані тим, що опозиція готується вивести людей на вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лукашенка стурбовані тим, що опозиція готується вивести людей на вулиці

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що білоруська опозиція, яка знаходиться за кордоном, підготувала "новий план щодо дестабілізації країни"

25 листопада 2021, 16:23
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомив, що має інформацію про те, що лідери опозиційного руху, які перебувають за кордоном у вигнанні, готуються реалізувати "новий план щодо дестабілізації ситуації всередині країни". Як повідомляє видання "Коментарі", слова Лукашенка передає білоруське інформагентство "БелТА".

У Лукашенка стурбовані тим, що опозиція готується вивести людей на вулиці

Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко розповів, що практично завершено роботи із внесення правок до Конституції Білорусі. Цей процес уже на фінішній прямій. При цьому Лукашенко висловив стурбованість тим, що білоруські опозиціонери, які сьогодні залишили Білорусь, готують план щодо дестабілізації ситуації в Білорусі. Лідери опозиції готуються вивести людей на вулиці. Подробиці такого плану Лукашенко поки що не озвучив, але заявив, що незабаром оприлюднить задумане опозицією.

При цьому Лукашенко назвав плани білоруської опозиції кумедними. Також він зазначив, що дивує позиція Заходу, який готовий усе це фінансувати, виділяти величезні гроші на акції протесту.

Самопроголошений президент заявив, що якщо опозиціонерам вдасться зламати Конституцію, то не виключено, що ті знову виведуть людей на вулиці.

"Це посміховисько повне. Цей план втікачів там, за кордоном, для того, щоб отримати фінансування", – зазначив Олександр Лукашенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Лукашенко пообіцяв сісти за стіл переговорів зі Світланою Тіхановською, назвавши одну умову – коли за стіл переговорів із російським опозиціонером Олексієм Навальним сяде президент РФ Володимир Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини