Головна Новини Світ Беларусь У Міноборони Білорусі відповіли на звернення ЗСУ, звинувативши Україну в "залякуванні" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Білорусі відповіли на звернення ЗСУ, звинувативши Україну в "залякуванні" (ВІДЕО)

У Білорусі пораділи, що у ЗСУ згадали про "братський народ"

26 жовтня 2022, 10:10 comments1558
Поділіться публікацією:

Міноборони Білорусі опублікувало відео зі зверненням військових до ЗСУ, які, читаючи пропагандистський текст, запевняють, що нібито якщо ВСУ "не хочуть війни, то її не буде". Також білоруські військові говорять про якусь технологію ІПСО, яка нібито діє в Україні, метою якої є "залякування" військових Білорусі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міноборони Білорусі.

У Міноборони Білорусі відповіли на звернення ЗСУ, звинувативши Україну в "залякуванні" (ВІДЕО)

Військові Білорусі опублікували звернення до ЗСУ. Фото: GettyImages

У властивій Росії пропагандистській манері білоруські військові згадали, що діди та прадіди українців разом із білорусами виганяли фашистів та дійшли до Берліна під час Другої світової війни, після чого заявили, що на території України діє інформаційно-психологічна спецоперація, яка запускає пафосні ролики зі зверненням до білорусам, намагається білорусів у чомусь звинуватити, подекуди навіть залякати.

При цьому військові Білорусі просять їх не "провокувати", оскільки вони нібито "не хочуть війни".

"Якщо ви не хочете війни — її не буде! Не провокуйте нас, не намагайтеся залякувати, не нагнітайте, і буде так, як ви хочете. Ми війни не хочемо і нікому не загрожуємо. Але на виклики та провокації відповімо без зволікання!", — стверджують ЗС Білорусі.

Зазначимо, раніше ЗСУ звернулися до громадян та військових Білорусі із закликом не виконувати накази керівництва про вступ до війни проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" – для чого Росія продовжує качати тему "брудної бомби" – як реагує Україна та Захід.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому, незважаючи на всі загрози, ризик вторгнення з Білорусі мінімальний – що стримує Лукашенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини