Головна Новини Світ Беларусь У Мінську чоловік застрелив одного з силовиків, що вломилися до нього додому
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінську чоловік застрелив одного з силовиків, що вломилися до нього додому

Під час перестрілки загинуло двоє людей

29 вересня 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

В Білорусі стався інцидент під час спецоперації. В столиці держави чоловік, до якого вломилися спецпризначенці, відкрив вогонь на ураження. Подія трапилася в Мінську по вулиці Якубовського, 29. Про це повідомляє УНІАН.

У Мінську чоловік застрелив одного з силовиків, що вломилися до нього додому

У Білорусі вбили працівника КДБ, скрін з відео

Молодий білорус був озброєний мисливською рушницею. Коли він побачив, що до нього в квартиру хтось ламає двері, чоловік не розгубився й почав стріляти. Відомо, що у результаті одного з працівників правоохоронних органів було поранено. Правоохоронець помер на місці. Під час перестрілки було вбито власника квартири.

Як повідомляє білоруське видання Nexta, білорус вбив працівника Комітету державної безпеки Білорусі (КДБ) Федосюка Дмитра, 31-річного жителя столиці.

Вбитий 32-річний Андрій Юрійович Зельцер був співробітником IT-компанії EPAM Systems. Відомо, що він перебував у "Білоруському суспільстві мисливців і рибалок" і мав дозвіл на зброю. Про склад сім'ї вбитого нічого не відомо. Як повідомляють у прес-службі КДБ, силовики перевіряли список адрес. Повідомляється, що адресу, де проживав Андрій, було включено до перелік помешкань осіб, що можуть бути причетними до тероризму.

За фактом відкрито кримінальну справу за частиною 2 статті 139 (вбивство особи у зв'язку зі здійсненням нею службової діяльності) Кримінального кодексу Республіки Білорусь. Наразі тривають слідчі дії в рамках справи.

Як повідомляв портал "Коментарі", Білорусь відправила на кордон з Польщею солдатів. Як розповів речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Станіслав Жарин, біля кордону з Польщею виявлено білоруських солдатів інших підрозділів. Серед них польські прикордонники виявили військових повітряно-десантних підрозділів, військовослужбовців ОMOН, з них деякі ходили зі снайперськими гвинтівками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини